Tehnologii imbracaminte Salomon

a

ACTI LITE
Absoarbe transpiratia de pe corp si se usuca rapid.
 

a

ACTI LOFT
Loft Insulation Technology ofera un nivel optim de izolare pentru ca hainele sa fie cat mai calduroase
 

 

a

ACTI THERM
Strat izolator din fleece. Greutate specifica pentru fiecare design in parte
 

a

Clima UV
Strat ce protejeaza pielea impotriva razelor UV si UVB, conform normei internationale AS/NZS 4399.
 

 

a

Clima Pro
Strat impermeabil (pana la 10.000 mm) si respirabil, perfect pentru activitati outdoor
 

a

Clima Wind
strat ce ofera protectie impotriva vantului, dar perfect respirabil in acelasi timp. Cu un raport de protectie intre 0 si 204 mm/sec este ideal pentru sporturi in aer liber
 

 

a

Eldeven Down
Strat realizat din puf de gasca. Ofera confort fiind in acelasi timp si foarte usor.
 

a

EXO Sensfit
Tehnologie utilizata si apreciata de numerosi atleti de top. Ofera sustinere mai buna a musculaturii care te va ajuta sa alergi mai usor, reduce crampele si durerile musculare ca sa alergi mai mult si imbunatateste perioada de refacere dupa efort..
 

 

a

GORE-TEX
Membrana GoreTex asigura impermeabilitate, continand peste 9 milioane de pori microscopic ce sunt de 20.000 de ori mai mici decat o picatura de apa. Astfel ca apa in forma sa lichida nu poate patrunde prin acest material, dar permite in schimb vaporilor de apa sa treaca spre exterior pentru o aerisire optima.
 

a

Lycra Sport
Material stretch ce sustine musculatura si care isi poate mari suprafata de acoperire pana la 600% fata de suprafata initiala.
 

 

a

Pertex
Strat ultrausor ce ofera protectie impotriva vantului. Articolele vestimentare realizate din acest material sunt foarte usor de impachetat.
 

a

PRIMALOFT
Strat izolator cu proprietati asematoare pufului de gasca in ceea ce priveste greutatea scazuta si izolarea termica. Este o microfibra moale, dar care isi pastreaza proprietatile termice chiar si atunci cand este uda. De asemenea, se usuca rapid.
 

 

a

S-LAB
Este procesul prin care Salomon creeaza si testeaza produse care sa raspunda atat cerintelor sportivului amator, cat si sportivului profesionist
 

a

Smart Skin
Aplicam materialul tehnic potrivit in locurile potrivite pentru un nivel optim de performanta

 

a

Softshell
Material potrivit pentru orice sezon, ce ofera protectie impotriva climei. Este rezistent la vant si apa, dar in acelasi timp respirabil.