NanoPro™

 

Format dintr-un material textil acoperit cu Dynamic Air Permeability si oferind durabilitate pe termen lung, Marmot NanoPro ™ este de 43%, mai respirabil decat produsele Marmot anterioare. Progresul in aceasta tehnologie de tesatura aduce un nou nivel de performanta. NanoPro™

Ce este?

Cel mai confortabil impermeabil si respirabil layer creat vreodata de Marmot. Fiind o structura microporoasa superioara, ™ NanoPro permite schimbul de aer pentru a ajuta ca excesul de vapori de umiditate sa iasa in exterior, fara a compromite impermeabilitatea sau rezistenta la vant a articolului.

Cum functioneaza?

Layerul Marmot NanoPro ™ utilizeaza o noua tehnologie microporoasa, cu o structura a porilor care este cu 30% mai mica decat in generatiile anterioare. Acesti foarte mici pori sunt foarte densi permitand o respirabilitate imbunatatita si mentinand in acelasi timp o impermeabilitate excelenta.

Aceasta structura a porilor este de asemenea permeabila la aer pentru a permite schimbul de aer dinamic. Aceasta permeabilitate la aer, combinata cu respirabilitate imbunatatita, creeaza o tesatura care ofera un confort incredibil intr-o gama larga de activitati.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

Este cel mai avansat Layer tehnic 2.5 de pe piata, oferind performante fara precedent intr-o tesatura acoperita cu Dynamic Air Permeability. Marmot NanoPro ™ este de 43% mai respirabil decat tehnologia de anterioara. Avansarea in aceasta tehnologie de tesatura aduce un nou nivel de performanta pentru consumatori.

Specificatii tehnice:
- Impermeabilitate: 10,000 mm minim JIS-L 1092
- Respirabilitate: 17.000 gm minim / 24h JIGS-1099 B1 - 1500 GM-1099 JIGS minime / 24h A1
- CFM: 0.2 CFM Permeabilitate Aer
- Hohenstein RET: 5.0-5.4
- Tehnologie: 2.5 Strat de acoperire microporos cu finisaj Dry Touch

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


NanoPro™ Membrain

 

Tehnologia de varf a layerelor 2.5 si 3, NanoPro Membrain ™ este tehnologia cea mai confortabila, respirabila si impermeabila creeata vreodata. Structura microporoasa superioara ™ NanoPro este aero dinamic permeabila, ceea ce permite schimbul de aer pentru a ajuta ca excesul de vapori de umiditate sa iasa in exterior, fara a compromite impermeabiliatea sau protectia la vant a articolului.

Cum functioneaza?

Marmot NanoPro Membrain ™ utilizeaza o noua tehnologie de laminare microporoasa, cu o structura a porilor, care este de 200%, mai mica decat generatiile anterioare. Acesti pori foarte mici (trei microni in marime) sunt foarte densi, grupati pentru a permite respirabilitate imbunatatita mentinand in acelasi timp impermeabilitate excelenta. Aceasta structura a porilor este de asemenea permeabila la aer pentru a permite schimbul dinamic de aer. Aceasta permeabilitate la aer combinata cu respirabilitatea imbunatatita creeaza o tesatura care este de un confort incredibil intr-o gama larga de activitati. Pentru a imbunatati si mai mult respirabilitatea, NanoPro Membrain ™ este laminata cu ajutorul unei noi tehnologii, care reduce cantitatea de adeziv necesara pentru a lega membrana cu materialul. Acest nou proces de laminare combinat cu subtirimea laminarii ajuta la respirabilitatea maxima.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

Usoara si placuta la atingere, tehnologia Marmot NanoPro Membrain ™ a creat cele mai confortabile tesaturi 2.5 Layer oferite vreodata de Marmot. Pana la 140% mai respirabil fata de tehnologia precedenta, layerul laminat 2.5 ofera o respirabilitate neintrecuta si impermeabilitate superba.

Specificatii tehnice:

- Ipermeabilitate: 10,000 mm minim JIS-L 1092
- Respirabilitate: 20.000 la 47.000 JIGS-1099/24 de ore GM B11 - 1.700 la 12.500 JIGS-1099 GM / 24h A1
- CFM: .14-0.20 CFM Permeabilitate Aer
- Hohenstein RET: 2.9-4.0
- Tehnologie: 2.5 laminare microporos cu finisaj Dry Touch

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


NanoPro™ 3-Layer

 

Cea mai noua tehnologie NanoPro, Membrain ™ 3 Layer combina performanta superioara a tehnologiei NanoPro Membrain cu durabilitatea unei tesaturi in 3 straturi.

Cum functioneaza?

Marmot NanoPro Membrain ™ utilizeaza o tehnologie de laminare microporoasa, cu o structura a porilor care este cu 30% mai mica decat generatiile anterioare. Acesti pori foarte mici (trei microni in marime) sunt foarte dens grupati pentru a permite respirabilitate imbunatatita, mentinand in acelasi timp o excelenta impermeabilitate. Aceasta structura a porilor este de asemenea permeabila la aer pentru a permite schimbul de aer dinamic. Aceasta permeabilitate la aer combinata cu respirabilitate imbunatatita creeaza o tesatura care este un confort incredibil pentru o gama larga de activitati. Laminarea este protejata de abraziune printr-un tricot special. Suplu si placut la atingere, acest strat protector creeaza un feeling uscat si confortabil pe piele.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

Prin combinarea performantelor remarcabile ale tehnologiei Marmot NanoPro Membrain ™ cu durabilitatea robusta a unei constructii 3 Layer a fost creat cel confortabil material 3 Layer existent vreodata. Un beneficiu suplimentar pentru tehnologie este capacitatea sa de a lucra cu materiale elastice. Spre deosebire de alte tehnologii de 3 Layer, Marmot NanoPro Membrain ™ 3- Layer permite o gama completa de miscari datorita materialelor elastice.

Specificatii tehnice:

- Impermeabilitate: 20.000 mm minim JIS-L 1092 - Respirabilitate: 13,500 / 24h JIGS-1099 B1 - 9.500 / 24 de ore JIGS-1099 A1
- CFM: 0,05 CFM Permeabilitate Aer - Hohenstein RET: 2.9-4.0
- Tehnologie: 3 straturi laminare microporoasa

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


Gore-Tex

 

Marmot a fost una din primele companii din SUA care a incorporat tehnologia Gore-TEX in echipamentele sale. De 40 de ani, parteneriatul Marmot-Gore-Tex produce echipamente ce indeplinesc cerintele oricarui iubitor de munte. Materialul Gore-Tex este o membrana exterm de subtire, rezistenta la apa, vant si respirabila. Cu peste 9 milioane de pori per inch patrat. Fiecare cusatura este un loc potential pentru scurgeri, de aceea, toate materialele Gore-Tex se bazeaza pe Gore-Seam pentru a vulcaniza cusaturile.

Cum functioneaza?

Constructia 2-layer este creata pentru o gama larga de activitati outdoor. Aceasta foloseste o membrana specifica Gore-Tex prinsa de materialul exterior si protejata la interior de o captuseala. Captuseala asigura un confort mai bun si mai multa versatilitate. Constructia 3-layer facuta pentru activitati mai complexe, foloseste membrana Gore-Tex prinsa in sandwich intre materialul exterior si un alt strat de material pentru mai multa protectie. Structura 3-layer ofera durabilitate crescuta fara a adauga greutate sau volum. Produsele Gore-Tex ofera impermeabilitate de durata, tinand apa afara timp de perioade indelungate in cele mai rele situatii.

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


Gore-Tex Pro

 

Gore-Tex Pro consta in mai multe straturi de ePTFE (poliuretan) cu o microstructura unica. Aceste materiale sunt rezistente, si ofera cea mai buna protectie pe care o poate oferi un hrd shell.

Cum functioneaza?

Noua generatie de produse Gore-Tex Pro foloseseste un strat 100% ePFTE care elimina nevoia unui strat oleofobic protectiv, folosit in mod traditional de produsele GORE-Tex Pro, oferind respirabilitate crescuta.

Care sunt benficiile acestei tehnologii?

Pana la 28% mai multa respirabilitate fata de generatia anterioara Gore-Tex Pro. Aceasta tehnologie creste confortul interior si ajuta la obtinerea uner performante mai bune intr-o gama mai larga de temperaturi. Noua membrana rezista mai bine la umiditate, e mai confortabila in conditii calde si a scazut timpul de uscare. Construita pentru a fi mai durabila si dura decat generatiile anterioare, materialele Gore-Tex Pro vin cu un material ripstop de mare densitate pentru o rezistenta mai mare la abraziune.

Specificatii tehnice:

- Impermeabilitate: JIS L-1092: 20,000 mm
- Respirabilitate: 3 to 6 in functie de material

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


Gore-Tex Paclite

 

 

Articolele cu aceasta tehnologie sunt cele realizate din cele mai usoare si usor de impachetat materiale. Articolele realizate cu Gore-Tex Paclite sunt impermeabile, respirabile, rezistente la vant, construite pentru activitati unde spatiul si greutatea sunt critice.

Cum functioneaza?

Materialul exterior e construit din poliester sau naylon de inalta performanta ce utilizeaza membrana Gore-Tex ca un strat protector astfel nu mai e nevoie de o captuseala. Gore-Seam asigura de asemenea faptul ca cusaturile sunt impermeabile 100%.

Care sunt benficiile acestei tehnologii?

 

Tehnologia Paclite® e solutia ideala pentru drumetii, golf , calatorie si alte activitati unde spatiul si greutatea sunt critice. Un strat protector pe partea interioara a GORE-TEX®face o captuseala separata inutila. Rezultatul: greutate minima si volumul redus.

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


GORE-TEX® Active™

 

 

Cel mai respirabil produs Gore-Tex. Acesta ofera rezistenta, imperpeabilitate la apa si rezistenta la vant. De asemenea vine cu un management excelent al umezelii si confort sporit. Gore-Tex Active este companionul perfect pentru activitati ce implica multa miscare.

Cum functioneaza?Folosind un bicomponent mai subtire din ePTFE alaturi de un tricot integrat, Gore-tex Active ofera cea mai mare respirabilitate si cel mai mare confort oferit de orice produs Gore-Tex. Tricotul usor este facut special pentru managementul condesului. Produsele cu aceasta tehnologie vin cu grosimi de la 15 la 30 deni si sunt foarte usoare si compacte.

Care sunt benficiile acestei tehnologii?Tehnologia Gore-Tex Active ofera materiale mai usoare si mai delicate cu respirabilitate crescuta pentru activitati ce necesita multa miscare. Acesta e apogeul produselor lightweight din familia Gore-Tex.

- Impermeabilitate: JIS L-1092: 23,000 mm

- Respirabilitate: 3 to 4 Hohenstein RET

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


Marmot MemBrain®

 

Laminarea Marmot Membrain ™ utilizeaza o tehnologie care echilibreaza cel mai bine performanta de respirabilitate si impermeabilitate avand si o durabilitate excelenta. Cu un minim de 10, 000 mm / 10,000mm performanta este garantata pentru a va mentine uscat si confortabil in cele mai rele conditii meteo.

Cum functioneaza?

Tehnologia Marmot Membrain ™ ofera o protectie excelenta la intemperii oferind confort interior. Caracterul hidrofil al laminarii PU reduce condensarea interna si mareste gama de confort prin reducerea efectului de racire cauzat prin conversia condensului construit inapoi in vapori.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

Laminarea 2 Layer combinata cu tesaturi superioare creeaza o tesatura moale, rezistenta la apa si respirabila.

Specificatii de performanta:

- Impermeabilitate: 10,000 mm minim JIS-L 1092

- Respirabilitate: 10,000 gm minima / 24h JIGS-1099 B1

- Hohenstein RET: 6 la 8

- Tehnologie: 2 straturi Laminate PU hidrofilic

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


MemBrain® Strata™

 

MemBrain Strata este tehnologia impermeabila si respirabila a marcii Marmot: o tehnologie de laminare ce creste nivelul de impermeabiltiate la 20,000mm si 20.000 gr in respirabilitate.Nu necesită nici captuseala, nici 3 straturi de constructie, produsele ™ MemBrane® fiind de departe cele mai usoare si respirabile in categoriile lor.

Cum functioneaza?

Layerul MemBrain Strata foloseste micro-particule non-organice in interiorul laminatului pentru a creste durabilitatea si a te pastra uscat. Modelul de imprimare este proiectat cu atentie pentru a atinge o durabilitate maxima si respirabilitate. Teste de abraziune arata ca este de 4-5 ori mai rezistent decat produse laminate obisnuite.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

MemBrain Strata creeaza o tesatura moale, care nu face zgomot atunci cand e uda si ofera o rezistenta superioara la apa si uzura. In comparatie cu alte straturi 2.5 de pe piata, materialul Marmot este de aproape 100% mai respirabil.

Specificatii de performanta:- Impermeabilitate: 40 PSI 20,000mm

- Impermeabilitate: test de pulverizare 80/20

- Respirabilitate: Hohenstein ret: 2.5 strat - 6-6,5 (JIGS - 1099 B1: 2 Layer> 20000 GM / 24 ore)

 

Produse cu aceasta tehnologie 

 


Down Defender

 

 

 

Marmot Down Defender este o polita de asigurare pentru articole de imbracaminte din puf si saci de dormit. Puful special tratat foarte rezistent la apa ofera un nivel suplimentar de protectie impotriva umiditatii pentru articole de imbracaminte din puf si saci de dormit expuse la medii umede. Down Defender ajuta la prevenirea formarii ghemotoacelor si pierderea volumului, atunci cand este expus la apa, prin aceasta crescand foarte mult capacitatea de a te mentine cald si confortabil.

- Se mentine de 10 ori mai uscat decat restul echipamentelor de puf

- Se usuca cu 30% mai repede

- Tratamentul este fara PFOA si PFOS

- Bluesign aprobat

- Down Defender e folosit in sporturile de iarna, explorare urbana, colectii pentru copii si in multi saci de dormit.

Cum functioneaza?

Straturi de tratament aplicat individual pe penele cluster-ului de puf, cu un DWR la nivel molecular. Se pune un strat hidrofob pe fiecare panas individual al cluster-ului.Acest tratament se face in timpul procesului de curatare a pufului. Finisajul este extrem de durabil si permite pufului sa isi mentina impermeabilitatea la peste 20 de spalari. Tratamentul imbunatateste, de asemenea, integritatea pufului si durabilitatea cluster-ului contribuind la cresterea longevitatii.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

Articolele de imbracaminte din puf si sacii de dormit raman uscate mai mult timp, isi mentin volumul mai bine si se usuca mai repede decat elementele conventionale netratate.

 

Produse cu aceasta tehnologie