Garanția Summermag.ro

 

Pentru noi, succesul este direct proporțional cu satisfacția clienților noștri, astfel că fiecare produs comandat este acoperit de garanția Summermag.ro. Daca ești nemulțumit de produsele primite sau ai orice alt motiv pentru care dorești să le returnezi, poți face acest lucru în termen de 14 de zile de la primirea lor.*

 

Foarte important de reținut:

» Returnarea produselor cumparate se face prin curierat rapid.
» Primul schimb (tur-retur) este GRATUIT pentru comenzile de peste 149 lei. Pentru comenzi de până în 149 lei, costurile sunt suportate de către client.
» Daca vei returna produse cu o valoare totala mai mica de 149 ron va trebui sa suporti transportul.
» Rambursarea banilor se va face în maxim de 14 zile de cand primim produsele de la curier, intr-un cont bancar ales de tine.  
» Produsele returnate trebuie sa aibă etichetele originale și ambalajul original nedeteriorat. Vă rugăm ca la returnarea produselor să protejați ambalajul și produsele returnate cu o folie de hârtie suplimentară sau cu o folie de plastic. 
» Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor. În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată putem decide să returnăm parțial valoarea produselor. 

 

Dreptul de returnare a produselor 

Clientul are dreptul de a notifica în scris S.C. Master Sport S.R.L că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat, cu toate accesoriile, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române. Acest drept nu poate fi invocat în cazul în care produsele sunt ridicate de la sediul nostru. Cererile de returnare a produselor se vor face completând formularul de returnare a produselor.

În cazul în care ți s-a livrat un produs diferit față de ce ai comandat, te rugăm să ne semnalezi acest lucru printr-un email la contact@summermag.ro sau telefonic la 0372125451. Interesul nostru este de a soluționa problema cât mai repede posibil, și în final de a onora comanda ta inițială. Bineînțeles, în acest caz taxele de transport vor fi suportate de noi. 

 

Pentru a returna un produs, te rugăm să completezi următorul formular: returnare produse

 

 

*Articolele de lenjerie intimă, precum chiloții sau boxerii nu se pot returna sau schimba.

 **Oferta este valabilă doar pentru primul schimb și primul retur al produselor. În cazul în care ați beneficiat pentru o comandă de schimb gratuit, nu mai puteți beneficia și de retur gratuit.