Returnare usoara

 

 

Garanția Summermag.ro

 

Pentru noi, succesul este direct proporțional cu satisfacția clienților noștri, astfel că fiecare produs comandat este acoperit de garanția Summermag.ro. Daca ești nemulțumit de produsele primite sau ai orice alt motiv pentru care dorești să le returnezi, poți face acest lucru în termen de 14 de zile de la primirea lor.*

 

Foarte important de reținut:

» Returnarea produselor cumparate se face prin curierat rapid.
» Nu se acceptă pentru retur produsele care au etichetele rupte/detașate de pe ele, ambalajul original deteriorat sau lipsă, bandă adezivă/alte etichete pe ambalaj sau au fost utilizate/purtate/murdărite ori coletele care au ramburs / cerere de restituire produs/e.
» Vă recomandăm să protejați ambalajul original al produselor returnate cu folie plastic/punga plastic/alta cutie înainte de a sigila coletul cu bandă adezivă.
» Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a stocarii sau transportului lui într-un mod necorespunzator. În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată, chiar si fara a fi fost utilizat, putem decide să refuzam integral returnarea sau sa returnăm parțial valoarea produselor. 
 

Dreptul de returnare a produselor 

Clientul are dreptul de a notifica în scris S.C. Master Sport S.R.L că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat, cu toate accesoriile, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române. Cererile de returnare a produselor se vor face completând formularul de returnare a produselor.

În cazul în care ți s-a livrat un produs diferit față de ce ai comandat, te rugăm să ne semnalezi acest lucru printr-un email la contact@summermag.ro sau telefonic la 0372125451. Interesul nostru este de a soluționa problema cât mai repede posibil, și în final de a onora comanda ta inițială. Bineînțeles, în acest caz taxele de transport vor fi suportate de noi. 

 

Rambursarea banilor se va face în maxim 14 zile de cand primim produsele de la curier, intr-un cont bancar ales de tine, dar ne straduim sa platim mai repede.

Pentru a returna un produs, te rugăm să completezi următorul formular: returnare produse

 

 

*Articolele de lenjerie intimă, precum chiloții sau boxerii nu se pot returna sau schimba, conform legislatiei in vigoare.