Simplu si la obiect: nu vindem și nu dăm informațiile tale personale nimănui, sub nici o condiție. Îți respectăm și protejăm datele personale. 

 

Abonarea la newsletter

Dacă ai decis să te înscrii la newsletterul nostru săptămânal, te felicităm pentru că vei fi printre primii care află de ofertele noastre. În plus de asta, îți oferim și un cupon de discount de 3% pentru următoarea ta comandă! Dezabonarea de la newsletter se face foarte simplu, printr-un singur click. 

 

Colectarea de date în timpul comenzii

Pentru a putea procesa comenzile, colectăm date cu caracter personal. Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre o altă persoană.

 

Prevederile Legii 677/2001 îți oferă dreptul de acces sau de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției (sperăm totuși să nu fie cazul). De asemenea, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale și poți solicita ștergerea acestora.