Transportul este gratuit in aria de acoperire Fan Courier pentru comenzi de peste 350 RON, iar pentru comenzi sub 350 RON costă numai 16 RON. Livrările se fac prin intermediul Fan Courier. La Summermag.ro suntem determinați să îți oferim cea mai rapidă livrare posibilă. Știm că orele par zile din momentul cumpărării unui produs până în momentul în care îl ai în mână, de aceea încercăm să scurtăm cât mai mult acest timp!

 

Termenul de livrare pentru fiecare produs este afișat pe pagina acestuia, în număr de zile lucrătoare. Comenzile făcute în weekend sau în timpul sărbătorilor (Paște, Crăciun, prima zăpadă, 1 Mai) sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

În cazul apariției unor întârzieri (întamplări neprevăzute, ploi torențiale, zăpezi ca în iarna lui 2011-2012), te vom ține la curent cu stadiul livrării.

 

În momentul în care coletul pleacă de la noi, vei primi un email/SMS cu informațiile de urmărire a comenzii, iar a doua zi vei fi contactat de agentul firmei de curierat rapid pentru a îți livra coletul. 

 

Livrarea se face doar pe teritoriul României în localitățile acoperite de serviciile de curierat rapid Fan Courier. În cazul în care localitatea ta nu e în lista Fan Courier, poți opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu Fan Courier sau plata unei taxe suplimentare de transport.

 

Produsele sunt livrate la adresa specificată ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. În ziua în care agentul de curierat va livra produsul, vei fi contactat telefonic pentru a stabili ora livrării și pentru a confirma locația. Poți chiar schimba telefonic adresa de livrare. Serviciile de curierat au devenit foarte bune în ultima vreme!

 

În cazul în care după livrarea produsului îți dai seama că mărimea nu se potrivește sau nu îți place culoarea sau orice alt motiv pentru care nu ești deplin mulțumit de produsele comandate, stai liniștit, il poti returna completand formularul de retur de aici  Mai multe detalii pe pagina Returnare.