Contul meu – introduci o data, folosesti oricand

O dată cu prima comandă efectuată, datele personale precum nume, adresă de livrare și de facturare, sunt stocate în contul tău. Contul creat pe Summermag.ro este protejat prin parolă, astfel că doar tu ai acces la informațiile personale. Datele stocate în contul personal pot fi modificate oricând accesând pagina Contul meu. La fiecare comandă nouă datele introduse prima dată sunt folosite automat, finalizarea comenzii fiind doar la câteva clickuri distanță.

Informatii disponibile

Prin intermediul contului de client Summermag.ro poți accesa oricând informații precum:

- comenzile mele

- adresele mele

- facturile fiscale emise

De asemenea, poți recomanda ușor produse sau chiar comenzi întregi.

 

Firme si adrese multiple
Suplimentar datelor tale de cumparator ca persoană fizică, poți stoca în același cont de client datele mai multor firme sau mai multe adrese de livrare.

 

Crearea unui cont nou

Poți crea un cont nou de client folosind link-ul următor. Dupa ce ai parcurs pașii primei comenzi, în care ai completat detaliile personale și de livrare, acestea vor fi salvate și vor putea fi accesate folosind parola setată la crearea contului. Adresa de email furnizată va fi folosită pentru identificarea contului. Totodată, este important să specifici o adresă pe care o folosești în mod curent – te asiguri astfel că primești toate informațiile importante referitoare la comenzi în timp util.