Wintermag.ro s-a lansat în urmă cu 10 ani, iar în prezent este cel mai important magazin online de echipament sportiv de iarnă. Vizitatorii noștri pot achiziționa o gamă largă de produse specifice, de toate mărimile, pentru bărbați, femei și copii. Pe Wintermag.ro clienții noștri pot găsi cea mai mare gamă de produse de calitate superioară din România, de la peste 100 de branduri (Salomon, The North Face, Marmot, Patagonia, Atomic, Rossignol, Spyder, Lib Tech, Roxy, GNU, DC etc).

 

Summermag.ro este fratele mai mic al Wintermag-ului. A apărut pe piață de 6 ani și este în plină dezvoltare. Summermag.ro este destinat sporturilor de vară precum: hiking, alergare, trail running, ciclism, înot, triatlon, skate, longboard și multe altele. Pe Summermag.ro, la fel ca și pe Wintermag.ro, clienții noștri pot găsi cea mai mare gamă de produse de calitate superioară din România, de la peste 100 de branduri (Salomon, The North Face, Marmot, Patagonia, Scott, Castelli, CEP, ON, Hoka One One etc).

 

Echipa Wintermag.ro și Summermag.ro
În spatele celor două magazine online Summermag.ro și Wintermag.ro stă o echipă formată din tineri pasionați de sport. Ne place să credem că suntem, înainte de toate, partenerii clienților noștri, prin urmare utilizăm experiența pe care o avem în a-i îndruma să înțeleagă care sunt nevoile lor și să aleagă echipamentul sportiv potrivit.