Vrei un job mișto?

Hai în echipa noastră și câștigă bani făcând ceea ce îți place :). Dacă ești pasionat de sport (nu, mersul la sală nu se pune) și simți că te potrivești unuia dintre job-urile de mai jos, contactează-ne și punem de-o întâlnire!

 

P.S. Dacă vrei să cunoști echipa Summermag/Wintermag, dă click aici.

 
 

 

Consilier Online

Ca ocupant al acestui post, vei consilia clienții folosind platforma de chat de pe site (Zopim)

Citește mai mult >

 

 

 

 

Wintermag.ro s-a lansat în urmă cu 9 ani, iar în prezent este cel mai important magazin online de echipament sportiv de iarnă. Vizitatorii noștri pot achiziționa o gamă largă de produse specifice, de toate mărimile, pentru bărbați, femei și copii. Pe Wintermag.ro clienții noștri pot găsi cea mai mare gamă de produse de calitate superioară din România, de la peste 100 de branduri (Salomon, The North Face, Columbia, Atomic, Rossignol, Nitro, Fischer, Uvex, etc).

 

Summermag.ro este fratele mai mic al Wintermag-ului. A apărut pe piață de 5 ani și este în plină dezvoltare. Summermag.ro este destinat sporturilor de vară precum: hiking, alergare, trail running, ciclism, înot, triathlon, skate, longboard, tenis și multe altele. Pe Summermag.ro, la fel ca și pe Wintermag.ro, clienții noștri pot găsi cea mai mare gamă de produse de calitate superioară din România, de la peste 100 de branduri (Salomon, The North Face, Columbia, Tyr, Speedo, Castelli, Comperssport, Roces, Fila, Romet etc).

 

Echipa Wintermag.ro și Summermag.ro
În spatele celor două magazine online Summermag.ro și Wintermag.ro stă o echipă formată din tineri pasionați de sport. Ne place să credem că suntem, înainte de toate, partenerii clienților noștri, prin urmare utilizăm experiența pe care o avem în a-i îndruma să înțeleagă care sunt nevoile lor și să aleagă echipamentul sportiv potrivit.