Top 3 echipamente de înot marca Speedo pe Summermag.ro


SPEEDO

Alături de colecția Head, a venit și colecția de echipamente și accesorii de înot Speedo care cu siguranță îți va atrage atenția.

Noi am făcut un top cu echipamentele de la Speedo care ne-au plăcut cel mai mult și vrem ca și voi să aflați despre ele pentru că știm că veți fi impresionați de ele :D !

1. Casca Speedo Fastskin

Casca de înot Speedo Fastskin este echipamentul folosit în competiție reducând considerabil forța de frecare. Aceasta e creată cu tehnologia IQ Fit folosind date globale de scanare a capului. Prin construcția sa din silicon 100% forța de frecare este redusă cu 3.4% față de căștile uzuale.

Speedo Fastskin este poate cel mai confortabil model de cască produs de aceștia dar și printre cele mai hidrodinamice.

2. Ochelari Speedo Jet V2

Speedo Jet V2 sunt ochelarii ideali pentru înotătorii ce practică acest sport de plăcere sau pentru a atince performanța. Aceștia sunt dotați cu tehnologie Anti-Fog pentru a preveni aburirea și o vedere perfectă în apă. De asemenea au si o punte ce poate fi reglată pentru a asigura confortul. Izolările și elasticele sunt din maretial hipoalergenic pentru a putea fi purtați și de cei ce au o piele mai sensibilă.

De asemenea lentilele sunt rezistente la UV pentru a vă proteja de razele nocive ale soarelui.

3. Labele Speedo Biofuse Fitness

Construite cu tehnologia BioFuse pentru a te ajuta să faci performanță, aceste labe pot fi folosite pentru a îți crește forța în picioare și flexibilitatea gleznelor.

Acestea sunt dedicate înotătorilor de orice nivel care vor să își îmbunătățească tehnica și performanțele în apă. Fiind testate de atleții de top de la Speedo, sunt accesoriile perfecte pentru orice sesiune de înot.

Bonus kit

Setul de snorkeling Speedo e perfect pentru iubitorii de scufundări și se potrivește în orice vacanță la mare pentru a explora fundul apei și a face noi descoperiri!

    Speedo se numără printre cei mai buni producători mondiali de echipamente de înot, aceștia având în oferta lor atât costume cât și accesorii pentru apă asemeni labelor, palmarelor, clipsurilor pentru nas sau plutitoare.

    Pe lângă experiența de peste 100 de ani în producerea echipamentelor de înot, garanția calității este dată și de originea acestui brand, Australia, o țară cunoscută pentru tradiția sa în sporturile acvatice.

    Aici poți vedea întreaga colecție Speedo