Noile colecții de accesorii de camping sunt aici!


273a058e9db71f21_shutterstock_19145632.xxxlarge_2x

Nu de mult, aici la Summermag am pus mânuțele pe niște echipamente de camping care mai de care mai interesante și suntem siguri că vei găsi ceva ce trebuie să adaugi neapărat în capacul rucsacului ca să fie acolo mereu.

Fie că e vorba de un set de vase, un multi tool sau un arzator minimalist, am găsit o grămadă întreagă de nebunii!

Cu ce gătim?

Light my fire s-a ocupat de problema gatitului și servitului mesei în condiții cât mai umane încă din momentul în care s-a lansat pe piață. Combinația lor de lingură cu furculiță denumită generic Spork a  devenit poate cel mai popular accesoriu pe care îl avem cu toții în rucsac atunci când plecăm cu cortul. Acestea sunt ușoare și pot fi folosite pentru gătit și consumul mâncării ulterior!

Și pentru că mâncarea se face la foc, de ce să rămânem dependenți de brichete și chibrite care se pot uda si trica, când putem folosi un amnar care ne va fi de folos și pe ploaie și în deșert.

Să nu uitam de seturile ușoare de vase pentru camping făcute special pentru a fi ultra ușoare și rezistente pentru ca noi să nu avem de suferit în expedițiile noastre.

Iar dacă pasiunea voastră e mâncarea prăjită direct deasupra focului, un grătar și o țepușă curate o să fie salvarea ta pentru a scăpa de improvizații nesigure și care ne pot îmbonlăvi.

Ce gătim?

De obicei când merge la plimbări de mai multe zile mâncarea e mereu o problemă fiindcă e grea, voluminoasă dar nu în ultimul rând esențială așa că nu vrem să tăiem din rația de mâncare. Și pentru că nu ne permitem să gătim fripturi ca acasă vom merge mereu cu semipreparate, conserve, mezeluri și alte lucruri care o să necesite uneori un oarecare procedeu de preparare iar când foamea și oboseala ne lovesc, numai chef de bucătărit nu avem.

Acum avem alternativa de la Travellunch care au pregătit peste 30 de mese copioase, sănătoase și ușor de preparat pe munte pentru ca noi să nu ne mai facem griji despre meniu de fiecare dată.

ȘI BONUS, E ULTRA UȘOARĂ!

    Ce accesorii mai luăm?

    Știți lucrurile alea pe care le găsiți în magazinele de munte și vă îndrăgostiți irecuperabil de ele? Cum ar fi acel multi tool sau sacul de vidat pentru ca hainele să ocupe mai puțin spațiu, ori pelerina de ploaie pe care după ce o ai abia aștepți să ieși pe traseu în ploaie.

    Trekmates fac toate acele minuni de la care nu îți poți lua ochii. Pelerine de ploaie, plase pentru țânțari, multi tools, first layere și o chestie care mi se pare foarte interesantă, kit de gătit flameless care fierbe apa ca tu să poți încălzi mâncarea ta de la Travellunch :D.

      Nu mai ai loc in rucsac?

      Asta înseamnă un singur lucru. Îți trebuie un rucsac mai mare! Norocul tău e că tocmai am găsit cei mai șmecheri rucsaci de la Pinguin în care poți înghesui pe lângă cele de mai sus și un arzător, o buletie și bineînțeles cortul! Asemeni celorlalte branduri din acest articol, Pinguin produce și el accesorii pentru camping printre care găsim prosoape (foarte utile), amnar și huse pentru rucsacul tău ca să nu se ude și gentuțe de tot felul pentru prim ajutor, acte sau transport echipamente pentru expediție.

        Țineți aproape accesoriile de voi având în vedere că ele nu ocupă spațiu cu puțină imaginație pot chiar să vă salveze viețile atunci când situațiile pot deveni complicate.  Încercați să aveți mereu doar ceea ce vă trebuie și nimic mai mult pentru că greutatea în plus nu e niciodată cel mai plăcut lucru.