Vezi noutățile din Colecția SALOMON 2016 pentru alergare, hiking și oraș!


SJOSTROMC-3635.thumb (1)

Mult așteptata colecție de primăvară - vară Salomon 2016 a sosit! Oferta de produse este bogată și variată, Salomon păstrând cele 3 direcții principale: echipament pentru drumeții montane, echipament pentru alergare și haine lejere și funcționale pentru oraș (toată ziua sau concediu). Observăm cu bucurie că echipamentele sunt mult mai colorate și vesele, iar cele 2 directii principale vizate de Salomon - alergare și drumeții montane - se împart fiecare în câte 2 categorii - alergare pe munte și alergare în oraș, respectiv hiking si trekking - pentru care oferă o gamă largă de produse.

SJOSTROMC-9269.thumb Colecția Salomon City Trail - destinată alergării în oraș

Segmentul de alergare se extinde și acordă o atenție deosebită alergării în oraș, colecția City Trail având foarte multe modele noi, special create pentru a întâmpina nevoile celor ce își explorează orașul în alergare. Salomon devine astfel singurul mare producător de echipament sportiv ce deține o gamă pentru alergătorii urbani:
1. îmbrăcăminte și accesorii reflectorizante
2. borsete, rucsaci și huse pentru depozitarea telefoanelor, cheilor, gelurilor și a altor lucruri pe care sportivul urban le poarta cu el și ii sunt necesare
3. centuri și dispozitive de hidratare de mici dimensiuni, numai bune pentru alergările în parc
4. modele variate de mănuși sau mittens ce sunt compatibile cu ecranele touchscreen

S-Lab-gallery_1_56ba07c955d17 Colecția Salomon pentru alergare montană

În colecția de trail running sunt prezente modele consacrate precum Speedcross și S-Lab, dar și modele noi sau modele clasice cu diverse modificări. Pe platforma S-Lab a luat naștere modelul S-Lab Speed. Noul pantof este creat pentru și mai multă aderență și viteză pe teren variat și umed (crampoanele sale parcă te îmbie să alergi prin cele mai mocirloase și alunecoase locuri). Modelul păstrează același design minimalist și greutate redusă ce caracteriează gama S-Lab.

SJOSTROMC-3635.thumb Colecția Salomon pentru hiking și trekking

Colecția de pentru munte cuprinde echipament atât pentru trekking - adică pentru cei care vor să facă drumeții ușoare -, cât și pentru cei care vor să cucerească muntele și au nevoie de echipament tehnic pe măsură.

SHP-casual-top_56b49bebf036c Colecția Salomon pentru oraș

Hainele pentru oraș sunt realizate din materiale tehnice, păstrând un design potrivit purtării de zi cu zi. Așa ești dublu-câștigat, ai haine "deștepte" - impermeabile, respirabile, rezistente la vânt sau raze UVE - dar care arată și bine.

 

Aici poți vedea întreaga colecție Salomon 2016