Bicicleta Omega - Un brand romanesc pe piata bicicletelor


Bicicleta Omega Thomas

 

Stim cu totii ca atunci cand dorim sa cumparam o bicicleta entry level la un pret acceptabil, dar care sa mentina totusi o calitate buna a componentelor, nu avem foarte multe variante la indemana. Pornind de la aceasta idee, acum 5 ani a luat nastere Omega, brand-ul romanesc de biciclete despre care scriem in acest articol.

Omega este un brand autohton de biciclete, cu o misiune simpla, dar pe care o indeplineste cu succes: sa produca biciclete entry-level la un raport calitate - pret excelente (deseori chiar cel mai bun de pe piata romaneasca) si de care sa te poti bucura fara sa faci vizite dese la service. Mai mult decat atat, in ultimul timp, bicicletele Omega sunt prezente mai peste tot, le vezi in supermarketuri, in parcuri, pe strada si parca te imbie sa te reapuci de pedalat. Este bine de stiut si motivul pentru care se intampla acest lucru. De acum 5 ani, adica de la lansarea marcii si pana acum, Omega a crescut considerabil ca numar de biciclete vandute, si asta mai ales datorita fiabilitatii modelelor. Bicicletele sunt fabricate si asamblate la fabrica din Bulgaria sub atentia stricta a producatorului roman, iar majoritatea au in componenta piese Shimano. Modelele pentru adulti au cadrul din aluminiu iar cele pentru copii din aluminiu sau otel.

Ca pasionati de ciclism, stim desigur ca exista si brand-uri sau modele mai scumpe sau mai bune, dar ele se adreseaza unei alte piete si unui alt consumator. Daca esti tipul de biciclist care doreste sa se recreeze in weekend pedaland in parc, daca vrei sa mergi la cumparaturi sau sa faci naveta pe 2 roti, sau daca doresti o bicicleta pentru copilul tau, atunci Omega cu siguranta este una dintre marcile pe care trebuie sa le iei in considerare.

Mic ghid al gamei 2019 de biciclete Omega:

1. Biciclete copii:

Omega Master (cu roti de 16 inch sau 20 inch)
Atunci cand bicicleta devine partenerul de joaca al unui copil, suntem siguri ca ea nu va fi folosita doar la pedalat, dar va fi tovarasa lui in multe din poznele pe care le va intreprinde. De aceea, Omega Master a fost creata cu gandul de a fi, in primul rand, o bicicleta sigura si rezistenta. Cadrul din otel si angrenajul cu o singura viteza elimina multe din lucrurile care ar putea sa se strice la o bicicleta destinata primelor plimbari pe doua roti ale copilului tau astfel incat sa va puteti bucura impreuna de zilele insorite din parc.

Bicicleta copii Omega Thomas

Omega Gerald (cu roti de 16 inch sau 20 inch)
Ideala pentru a-l ajuta pe micutul tau sa invete si sa progreseze in mersul pe bicicleta, Omega Gerald este construita pentru a face tot acest proces mai usor avand o geometrie excelenta dedicata copiilor. Aceasta este realizata din componente de o calitate asemanatoare modelelor pentru adulti, iar cadrul este din aluminiu.

Bicicleta copii Omega Gerald

2. Biciclete mountain bike

Omega Thomas (cu roti de 27.5 inch sau 29 inch)
Redescopera dragostea din copilarie pentru biciclit si exploreaza intregul oras si padurile din imprejurime in aceasta vara alaturi de noua ta bicicleta Omega Thomas. Cu ajutorul acestei biciclete vei explora strazile si cotloanele orasului, imprejurimile lui, iar, ocazional, vei face plimbari pe drumuri de tara.

Bicicleta Omega Thomas Lime

Omega Duke (cu roti de 27.5 inch sau 29 inch)
Descopera intregul oras si padurile din imprejurime in aceasta vara alaturi de noua ta bicicleta Omega Duke. Pe Duke te poti relaxa in weekend la ture de parc, te poti duce la munca sau in plimbarile tale sau te poti abate de la traseu si explora trasee off road.

Bicicleta Omega Duke

Omega Bettridge (cu roti de 29 inch)
Unul din cele mai apreciate modele de mountain bikes, Omega Bettridge se adreseaza fanilor de cross country dar si ai maratoanelor, rotile de 29 de inch facand traversarea mai usoara a obstacolelor. In acelasi timp, dimensiunea cat si geometria acestei biciclete ajuta la atingerea unei viteze mai mari intr-un timp mai scurt dar ofera si confort si manevrabilitate sporita in orice conditii.

Bicicleta Omega Bettridge

 

Vezi aici intreaga gama de biciclete Omega >>