5 echipamente pentru vânătoarea de Pokemoni pe munte


Nu mai are rost să vă spunem că deja vânătoarea de pokemoni prin aplicația Pokémon GO e în plină ascensiune și iată că totuși o facem.

De când a început această vânătoare, oamenii s-au pus într-o mulțime de situații interesante și au vizitat locuri pe care probabil nu le-ar fi vizitat în absența acestui joc. Și pentru că nouă ne place tehnologia dar iubim și mai mult natura, ne bucurăm nespus că există o modalitate de a le îmbina pe ambele într-un mod atât de plăcut.

După cunoștințele mele de Pokémon, creaturile de munte sunt destul de puternice și foarte căutate, mai ales dacă ești în căutarea celor de piatră ca Geodude sau faimosul Onix ori a celor de foc precum Charmender sau Charizard. Iar pentru a-i prinde pe toți vei avea nevoie de echipamentul adecvat ca toată aventura ta să fie un succes.

1. Încălțăminte confortabilă

În funcție de dificultatea traseelor pe care pleci în căutare de pokémoni nu uita că pantofii de oraș nu sunt o alegere bună și vei avea nevoie de o încălțăminte potrivită asemeni unor bocanci sau pantofi de hiking. Dacă te consideri un vânător grăbit, poți face un pokemaraton alergând trasee în căutarea acestora folosind desigur pantofii de trail running.

2. Rucsac

Orice vânător are nevoie de un rucsac pentru pokemingi (care în cazul tău sunt telefoanele, bateriile și încărcătoarele), apă și ceva provizii fiindcă alergatul pe dealuri după pokémoni știm că nu e treabă ușoară.

Dacă ești tentat să pleci pentru mai multe zile, vei avea nevoie de un rucsac mai mare la care să poți atașa un cort și un sac de dormit. Așa aventura ta va fi cu adevărat unică.

    3. Haine adecvate

    Nicio căutare de pokemoni nu mai e haioasă dacă se termină cu o răceală sau o ploaie rece care te udă până la piele. Și ține minte că pe munte nicio flacără de Charmender nu o sa te poată încălzi mai bine decât niște haine adecvate cum ar fi tricourile de merinos ca să te păstreze cald și uscat, o pelerină de ploaie in caz că vremea se înrăutățește considerabil, o husă pentru rucsac și desigur una pentru telefon ca să îți poți continua vânătoarea.

    Iar dacă soarele e prea puternic, nu uita să îți iei o pălărie de pus pe cap fiindcă insolația nu poate fi tratată cu un Squirtle.

      4. Încărcător solar

      Dacă ești genul de aventurieri care pleacă cu zilele de acasă, posibil ca o priză să nu fie neapărat cel mai ușor lucru de găsit. Așa că noi îți recomandăm un încărcător solar pentru ca tu să poți căuta pokemonul antic zile întregi!

        5. Energie!

        Nu uita că fugăritul pokemonilor și căratul pokemingilor și al echipamentului e o muncă grea dar care aduce și răsplată pe măsură. Cu toate acestea nu uita să îți iei cu tine mâncarea campionilor de la Travellunch ca să poți avea energie în toată călătoria ta pentru a-i prinde pe toți!

          Acum ești pregătit să fugi afară după cel mai râvnit pokemon! Și nu uita să postezi pe pagina noastră de facebook toți cei pe care i-ai prins pe munte!