Consultanţa prin telefon: Program L-V 09:00-18:00
0377.101.403
Cosul tau (0 produse)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Total plata: 0,00 lei

Finalizeaza comanda
 

 

Regulamentul campaniei "Abonează-te la newsletter-ul Summermag.ro și poți câștiga

o pereche de pantofi pentru alergare în oraș Salomon Sonic Pro"1. Perioada campaniei

1.1 Campania "Abonează-te la newsletter-ul Summermag.ro și poți câștiga o pereche de pantofi pentru alergare în oraș Salomon Sonic Pro" se desfășoară pe tot teritoriul României în perioada 08.09.2016 - 22.09.2016.

 

2. Organizatorul campaniei

2.1 Organizatorul Campaniei "Abonează-te la newsletter-ul Summermag.ro și poți câștiga o pereche de pantofi pentru alergare în oraș Salomon Sonic Pro", este INOVATECH COMERCIAL SRL cu sediul în Suceava, Strada Tineretului, nr. 3, înregistrată la Registrul Comerțului cu J33/1668/2008 și CUI RO24681287.

 

3. Condiții de participare

3.1 La campania "Abonează-te la newsletter-ul Summermag.ro și poți câștiga o pereche de pantofi pentru alergare în oraș Salomon Sonic Pro" poate participa orice persoană care se abonează la Newsletter-ul Summermag începând cu data de 8 septembrie 2016 și până la finalul campaniei, respectiv 22 septembrie 2016.

 

4. Mecanismul campaniei

4.1 Pentru a participa la Campania "Abonează-te la newsletter-ul Summermag.ro și poți câștiga o pereche de pantofi pentru alergare în oraș Salomon Sonic Pro", orice persoană interesată trebuie să se aboneze la Newsletter-ul Summermag folosind formularul de abonare la newsletter din pagina concursului începând cu data de 8 septembrie 2016 și până la finalul campaniei, respectiv 22 septembrie 2016.

4.2 Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie să înscrie o adresă de e-mail validă, folosind pagina de abonare la newsletter http://www.summermag.ro/concurs-abonare-newsletter. La finalul perioadei de participare la campanie trebuie să existe acordul de a primi Newsletterul Summermag.

4.3 Data limită pentru abonarea la newsletter, în cadrul campaniei, este 22 septembrie 2016, ora 23:59. Nu vor fi acceptate adresele de email care au fost dezabonate de la newsletter și au fost reabonate în perioada campaniei. Nu vor fi acceptate adresele de email care au fost abonate și dezabonate de la newsletter în perioada desfășurarii campaniei.

 

5. Premii

5.1 În cadrul prezentei Campanii va fi acordat de către Organizator un singur premiu, acesta constând într-o pereche de pantofi pentru alergare în oraș Salomon Sonic Pro. Valoarea unei perechi de încălțăminte Salomon Sonic Pro este de 314.99 lei.

 

6. Desemnarea câștigătorului

6.1 Câștigătorul va fi desemnat la sfarșitul campaniei prin tragere la sorți, facilitată de platforma www.tragerilasorti.ro. Pentru a intra în tragerea la sorți, un participant trebuie să se aboneze la Newsletter-ul Summermag până la data de 22 septembrie 2016, inclusiv.

6.2 Va fi desemnat un singur câștigător al concursului, fără a exista rezerve.

6.3 Tragerea la sorți va avea loc pe data de 23 septembrie 2016.

6.4 Folosirea unor metode care sunt create să producă un ‘avantaj nedrept' unor Participanți, dă dreptul Organizatorului de a descalifica respectivul Participant, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Organizatorul are indicii asupra faptului că un participant se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita, la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acestuia, Organizatorul este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să descalifice respectivul participant din campanie, indiferent de rezultatul încercării.7. Acordarea premiilor

7.1 Câștigătorul va fi desemnat pe 23 septembrie 2016 și va fi contactat prin email, folosind adresa de email declarată la înscrierea în campanie.

7.2 Pentru a primi premiul, participantul trebuie să răspundă la mesajele consultanților organizatorului în maxim 7 zile lucrătoare de când aceștia au început să îl contacteze. În cazul în care câștigătorul nu răspunde emailurilor transmise de consultanții Organizatorului, acesta va fi descalificat.

7.3 Dacă, înainte de extragere, Participantul la Campanie se dezabonează de la Newsletter-ul Summermag, acesta nu va mai participa la Campanie și, implicit, în extragere.

7.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a respinge participanții la Campanie care se dezabonează și reabonează în scopul participării la extragere.

7.5 Câștigătorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului în bani sau alte obiecte.

 

8. Încetarea campaniei

8.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a înceta prezenta Campanie pe parcursul desfășurării ei cu mențiunea ca încetarea va fi adusă la cunoștința participanților înainte de a înceta, prin intermediul site-ului www.summermag.ro .

 

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1 Prin participarea la Campanie, participanții acceptă în mod necondiționat și explicit ca datele personale de identificare să fie utilizate și stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de către Organizator, ulterior, în cadrul altor aplicații similare, de marketing direct, pentru publicarea datelor cerute de lege în cazul acordării premiului etc.