Consultanţa prin telefon: Program L-V 09:00-18:00
0377.101.403
Cosul tau (0 produse)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Total plata: 0,00 lei

Finalizeaza comanda
 

 

Oamenii din echipă a.k.a Summermagii și Wintermagii

 

Andrei Blaj
Dezvoltare, Co-Fondator

În 2008, a pornit Wintermag.ro împreună cu George, în jurul pasiunii lor comune pentru sporturile de iarnă. Andrei se ocupă de dezvoltarea afacerii, având grijă ca Wintermag și Summermag să fie the cool kids, adică mereu înaintea celorlalte site-uri de profil. Este pasionat de tehnologie și are mereu cate-o sugestie de aplicație mobilă pentru orice problemă ai avea. Schiază de la 15 ani cu un debut a-b-s-o-l-u-t fulminant pe pârtiile de la Vatra Dornei, se dă cu kite-ul, cochetează cu snowboard-ul și aleargă, având în palmares Semimaratonul Internațional București, Transmaratonul și EcoMarathon-ul. 

George Turtureanu
Operatiuni, Co-Fondator

Despre George putem spune, în primul rând, că este atent la detalii! Serios! George este mereu atent ca fiecare rotiță a afacerii să fie la locul ei și bine pusă în mișcare. Tot el este omul care se asigură că la sfârșitul lunii putem plăti salariile, furnizorii, sediul, utilitățile și tooot ce ar mai fi de plată. Iubește animalele și o aduce în fiecare zi la birou pe Teetz - the dog. 

 

Andrei Chirica
Specialist vânzări, în echipa noastră din 2008

Se spune despre Andrei că nu doarme iarna și că schiază încă de dinainte să meargă. Mulți clienți au vorbit cu el și au ajuns și ei la concluzia noastră: face orice ca să îi ajute. S-a născut și a copilărit în Sinaia, schiul este specialitatea lui, iar pe timp de vară îl găsești la concursurile de alergare montană - până acum a bifat Semimaratonul Ciucaș, EcoMarathon-ul și Semimaratonul Internațional București.

 

Anca Bucur
Specialist marketing online, în echipa noastră din 2011

Anca se ocupă de partea de marketing și are grijă ca toți interneții (haha) să audă de Wintermag și Summermag. Atunci când nu este la birou pregătind campanii sau facând statistici, o găsiți pe bicicletă la vânătoare de QOM-uri sau antrenându-se pentru concursurile montane de alergare. În weekend-uri preferă turele lungi pe bicicletă (>200km). Veniți și voi?

 

Adrian Predescu
Specialist vânzări, în echipa noastră din 2013

Nu vrem să umplem toată pagina, așa vom enumera doar câteva dintre sporturile pe care Adi le practică: judo, karate, aikido, gimnastica, schi, orientare turistica, basket! Este absolvent ANEFS cu specializare în schi, practică artele marțiale de mic copil și chiar dacă are centura neagră nu ar trebui să-ți fie teamă să ne vizitezi la sediu! :)

 

Răzvan Băhnărel
Specialist marketing online, în echipa noastră din 2015

Răzvan este băiatul care a crescut pe munte în Petroșani, încercând mereu să rămână aproape de el. Când nu scrie articole pe blog sau nu povestește cu vizitatorii pe site, îl găsești mai mereu la plimbare. Iernile se dă pe snowboard, iar vara este nelipsit de pe traseele de hike sau bike. Îl mai poți găsi ascuns printre stânci.