Consultanţa prin telefon: Program L-V 09:00-18:00
0377.101.403
Cosul tau (0 produse)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Total plata: 0,00 lei

Finalizeaza comanda
 

 

Vrei un job mișto?

Hai în echipa noastră și câștigă bani făcând ceea ce îți place :). Dacă ești pasionat de sport (nu, mersul la sală nu se pune) și simți că te potrivești unuia dintre job-urile de mai jos, contactează-ne și punem de-o întâlnire! Pentru postul de contabil nu-i musai să fii pasionat de sport, este suficient să jonglezi cu cifrele.

 

P.S. Dacă vrei să cunoști echipa Summermag/Wintermag, dă click aici.

 

 

 Recrutăm:

 

 

Redactor blog

Căutam un om care să aibă condei bun și habar (măcar în parte) despre sport și echipamentul sportiv. El va fi responsabil cu crearea de articole pentru blogurile din spatele magazinelor noastre - Wintermag.ro și Summermag.ro - conform politicii de conținut și actualizarea articolelor existente în funcție de noile produse și tehnologii apărute pe piața de echipament sportiv. 

Citește mai mult >

 

 

 

Manager portofoliu produse

Ca manager al portofoliului de produse, te vei ocupa de completarea și administrarea catalogului online și cu managementul calității informațiilor ce apar pe site, atât pentru produsele adăugate de tine, cât și pentru cele introduse anterior.

Citește mai mult >

 

 

 

Contabil junior (operare documente contabile)

Aplică pentru acest job doar dacă ești foarte (foarte) atent la detalii! Ocupantul acestui post se va îndeletnici cu organizarea actelor contabile, introducerea documentelor contabile în software-ul de contabilitate și gestiune WinMentor și va face recomandări de optimizare a diverselor fluxuri contabile.

Citește mai mult >

 

 

Sales Representative

Ca ocupant al acestui post, vei consilia clienții prin telefon; prelua comenzi prin telefon; oferi informații relevante și corecte despre produsele comercializate pe www.wintermag.ro și www.summermag.ro; pregăti produsele pentru a fi livrate către clienți.

Citește mai mult >

 

 

 

 

Wintermag.ro s-a lansat în urmă cu șase ani, iar în prezent este cel mai important magazin online de echipament sportiv de iarnă. Vizitatorii noștri pot achiziționa o gamă largă de produse specifice, de toate mărimile, pentru bărbați, femei și copii. Pe Wintermag.ro clienții noștri pot găsi cea mai mare gamă de produse de calitate superioară din România, de la peste 100 de branduri (Salomon, The North Face, Columbia, Atomic, Rossignol, Nitro, Fischer, Uvex, etc).

 

Summermag.ro este fratele mai mic al Wintermag-ului. A apărut pe piață de trei ani și este în plină dezvoltare. Summermag.ro este destinat sporturilor de vară precum: hiking, alergare, trail running, ciclism, înot, triathlon, skate, longboard, tenis și multe altele. Pe Summermag.ro, la fel ca și pe Wintermag.ro, clienții noștri pot găsi cea mai mare gamă de produse de calitate superioară din România, de la peste 100 de branduri (Salomon, The North Face, Columbia, Tyr, Speedo, Castelli, Comperssport, Roces, Fila, Romet etc).

 

Echipa Wintermag.ro și Summermag.ro
În spatele celor două magazine online Summermag.ro și Wintermag.ro stă o echipă formată din tineri pasionați de sport. Ne place să credem că suntem, înainte de toate, partenerii clienților noștri, prin urmare utilizăm experiența pe care o avem în a-i îndruma să înțeleagă care sunt nevoile lor și să aleagă echipamentul sportiv potrivit.