Trotineta electrică - un nou mod de deplasare urban?


Viața la oraș parcă devine din ce în ce mai insuportabilă iar naveta spre muncă e aproape un coșmar în fiecare dimineață datorită traficului care devine tot mai sufocant pe zi ce trece. Autobuzele, sunt fierbinți și pline ochi, metroul parcă ne insuflă un sentiment de nesiguranță iar în orele de vârf e la fel de plin și încins ca un autobuz iar drumul cu mașina spre job iese din discuție atunci când știi că vibe-ul tău pozitiv poate fi distrus de la primul semafor.

Ce alte metode eficiente ar putea să mai existe pentru a ne putea transforma comisioanele zilnice într-o activitate mai plăcută decât tonele de nervi si frustrări cu care ne confruntăm de fiecare dată?

O varianta fezabilă ar putea fi bicicleta dar știind traficul Bucureștean și al orașelor mari în general, pedalatul spre job de multe ori se poate transforma într-un sport periculos mulțumită taximetriștilor și „șoferilor profesioniști”.

O altă variantă care ne va face mereu să ne simțim tineri si plini de viață este bătrânul skateboard sau longboard dar acestea nu au prea multă viteză și riscul să ne trezim întinși pe asfalt e destul de mare. Cine nu își dorește să cadă în praf chiar înainte de o întâlnire?

Desigur, mai avem și trotineta care e rapidă, ne ajută să ajungem unde vrem și chiar destul de repede dar în zilele de vară când e folosită cel mai des, ne va ajuta să transpirăm într-un mare fel iar căratul hainelor de schimb nu e cea mai plăcută opțiune.

Astfel ajungem la trotineta electrică.

La prima vedere, o trotinetă electrică pare a fi clasica trotinetă pe care știm toți să mergem doar că mai are un motoraș electric, care ne va duce fix acolo une vrem, într-un timp destul de scurt și cu un minimum de efort. Să nu mai adăugăm avantajele pe care le aduce vis-a-vis de siguranța în trafic.

Cu un set de roti suficient de mari ca să poată trece peste majoritatea obstacolelor din oraș, o baterie puternică, care te propulsează și o viteză medie de aprox 20km/h, o trotinetă de electrică ar putea fi rezolvarea problemelor tale.

Trotinetă electrică pentru copil?

E vară și activitățile în aer liber sunt cele mai indicate pentru copilul tău. De ce să nu ieșiți la o plimbare cu trotinetele prin parc sau poate chiar să dați o tură de oraș folosind motorul electric atunci când cel mic obosește.

Marele avantaj la e-scoots fiind faptul că în orice moment în care bateria nu funcționează sau ai chef de puțină mișcare, aceasta se transformă într-o trotinetă normală pentru ca tu să nu întârzii la job sau la întâlnire.

Zilele fierbinți petrecute blocat în trafic în drum spre parc sau birou. Trotinetele electrice ne pot oferi toată mobilitatea de care avem nevoie în activitatea de zi cu zi și într-un mod eco-friendly!