Top 3 accesorii de înot marca HEAD pe Summermag.ro


Accesoriile pentru înot de la Head au intrat în stocul Summermag, iar nouă ne plac foarte mult, mai ales că sunt de cea mai înaltă calitate!

Si nu doar noi spunem asta, ci și atleții HEAD, ca Ilaria Bianchi sau Federico Turrini, care au câștigat multiple medalii de aur purtând aceste echipamente!

1. Ochelarii de înot Stealth

Inovațiile tehnologice aduse de HEAD sunt din nou demonstrate prin introducerea ochelarilor de competiție.

Modelul Stealth este unul foarte confortabil, cu linii ergonomice. Lentilele sunt tratate împotriva radiațiilor UV, dar și anti-aburire. De asemenea, mai dispun și de patru modele de punți pentru nas.

Performanța lor în competiții a fost demonstrată, aceștia făcând parte din echipamentul de concurs al atleților ca George Bovell, Markus Rogan și Filippo Magnini.

    Head, Filippo Magni, Verona, Nuoto, Sponsor

    2. Casca Head Silicone Moulded

    Cauți o cască super rapidă care să te ajute în competiție? Ei bine, HEAD Silicone Moulded e perfectă pentru tine! Ea a fost construită dintr-un silicon de densitate gradată care îți va da un feel foarte natural și acel plus de viteză de care ai nevoie datorită formei hidrodinamice.

      Rogan_Markus-CA-Markus-Rogan-Rogan-Trojan-Swim-Club-TB1_0603-

      3. Dopurile de urechi Head

      Acestea sunt poate cele mai iubite accesorii de către înotătorii profesioniști, dar și de către cei amatori. Utilizarea lor este indicată mai ales în înotul din piscine fiindcă țin apa cu clor departe de urechile noastre.

        Bonus!

        Unul din cele mai apreciate produse este setul complet pentru copii, care îi va face pe aceștia să îndrăgească mersul la piscină și să devină viitori atleți!

          Swimming-Lessons

          Nu uita să verifici colecția completă Head de pe pagina noastră fiindcă mai sunt accesorii și echipamente care sigur te vor ajuta să progresezi mai repede!

          Aici poți vedea întreaga colecție Head