Top 3 accesorii de înot marca Arena pe Summermag.ro


stratford_apartments_swimming Unul din super starurile noastre din acest sezon este brandul Arena care în fiecare sezon ne surprinde cu accesorii și echipamente noi și inovatoare.

Pentru că suntem mari fani accesorii am făcut un top 3 cu cele care ne-au plăcut nouă cel mai mult și bineînțeles un bonus cu produsul care nu poate lipsi din listă.

1. Ochelarii de înot Arena Viper

Cum triatlonul e un sport ce câștigă din ce în ce mai mult teren, am urmat și noi trendurile și am aruncat un ochi peste ce înseamnă asta. Astfel an descoperit ochelarii Arena Viper care sunt perfecți pentru triatlon.

Acești ochelari au fost creați pentru antrenament în aer liber dar sunt exact ce ai nevoie pentru competiția pe care vrei să o câștigi. Lentilele sunt tratate împotriva aburirii și oferă un câmp vizual larg iar izolațiile sunt dintr-un silicon moale pentru un plus de confort.

    2. Casca de înot Arena Poolish

    Dacă tot vorbim despre accesorii nu putem trece peste această cască cu unul din cele mai atractive designuri din industrie.

    De asemenea trebuie amintit faptul că modelele Poolish sunt moi și confortabile, construite din silicon 100% cu un fit clasic.

      3. Clips pentru nas Arena

      Aceste clipsuri sunt asemeni celor folosite de profesioniști și mereu sunt bine venite în sporturile acvatice pentru a proteja sinusurile mai ales în apele pline de clor ale bazinelor dar și în exterior pentru a ține departe bacteriile din apă. Acestea un design ergonomic ce se va potrivi pe fiecare nas și ar trebui să facă parte din echipamentul standard al fiecărui înotător.

        Bonus

        Unul din produsele noastre preferate este spray-ul anti aburire de la Arena. Tratamentul lentilelor riscă să se ducă dacă ochelarii nu sunt manevrați corespunzător iar acest spray ar putea fi salvarea pentru mulți înotători.

          Arena este producătorul de echipamente de înot dedicat exclusiv iubitorilor sporturilor de apă și atleților. Acesta e preferat de un mare procent din rândul atleților datorită materialelor de înaltă calitate.

          Aici poți vedea întreaga colecție Arena