Sport Extrapress - o nouă oportunitate pentru amatorii de gazetărie sportivă


logosportestrapress

De curând, am început o colaborare cu prietenii noștri de la Sport Extrapress. Și pentru că vrem să susținem scena sportului în România, vrem să răspândim vestea cum că Sport Extrapress are porțile deschise pentru toți amatorii de activitate sportivă care vor să aibă un cuvânt te spus.

Am prezentat mai jos o mica descriere a revistei și cine știe, poate unii din voi veți fi viitorii noștri colegi :D.

Revista națională online Sport Extrapress este o publicație aparținând grupului Afir Color dedicata în întregime iubitorilor de sport. Prin rubricile lor doresc să informeze și să educe pasionatul de sport spre a achiziționa produse de calitate, spre a practica sporturi care oferă satisfacție și perspective, spre a-și organiza și petrece timpul liber într-un mod sănătos, sportiv, aproape de natură si natural.

Sunt singurii actori din zona media sportiva care abordează în rubrici speciale Sportul pentru Toți și Sportul Școlar și Universitar.

Revista Sport Extrapress cuprinde analize, comentarii, opinii sportive, fiind o tribună a pasionaților de mișcare și a culturii fizice. Abordează subiecte extrem de variate de la fotbal la e-sports, de la performanța la team buiding, de la competiții oficiale la activități sportive de binefacere.

Revista Sport Extrapress desfășoară și activități de Marketing si PR Sportiv: editare - tipărire afișe, diplome, broșuri, cataloage, cărți; personalizare/inscripționare trofee, medalii, cupe, insigne, alte obiecte promoționale; realizare prestații foto/video; editare carte sportivă (beletristică, monografii, carte științifică), organizare competiții sportive, 
 

Prin publicitate in Revista Sport Extrapress ajungeți direct la sportivi, direct la structurile sportive. Alături de oferta clasica de bannere publicitare, vă propun advertoriale și foto-reportaje speciale dedicate evenimentelor/produselor dumneavoastră. Sunt singura publicație online care își propune să formeze cronicari sportivi, fiind în permanență deschiși colaborării cu oricine are ceva de spus, cu sportivitate și pasiune, pentru și în interesul sportului, despre mișcare și condiție fizica, despre competiție și competitor.cody2-680x453

„Am fi deosebit de onorați dacă am putea stabili o relație de permanentă
colaborare cu cititorii blogului summermag.ro, cu persoane pasionate de scris pe
teme sportive, oferindu-le acestora șansa de a se afirma ca viitori cronicari sportivi. În special, considerăm că implicarea elevilor și studenților în realizarea de articole pentru Sport Extrapress este o buna oportunitate de practică gazetăreasca, o soluție unica de a descoperi și valorifica talente. La Sport Extrapress "lucrează" cel mai tânăr fotoreporter din Romania, Tudor Panait , membru APS Romania la 14 ani.

 

În cazul în care doriți sa scrieți la Sport Extrapress, va rugam sa le transmiteți un CV si un articol oarecare, dar care sa va reprezinte si sa conțină tematica sportiva (la alegere!).
Datele de contact pot fi găsite pe pagina lor: www.sportextrapress.ro