Polar a scos noul ceas M600 și e aproape de filmele SF


polarm600-10-1200-80

Noul ceas Polar M600 cu GPS powered by Android Wear e cea mai noua invenție a unuia dintre cei mai mari producători de gadgeturi pentru sportivi.

Acest smartwatch este rezistent la apă și construit pentru a se potrivi unui stil de viață fără compromisuri.

Cu acesta vă puteți bucura de practicalitatea sistemului Android care vă va calcula activitățile zilnice fie că sunteți la birou, la piscină sau încercați să stabiliți un nou record personal.

Printre aplicațiile acestuia putem aminti:

Smart coaching care implică un activity guide ce măsoară cât de activi ați fost pe parcursul zilei și setează automat obiective de îndeplinit.

Oferă de asemenea feedback despre activitatea zilnică, săptămânală și lunară pentru a ne putea îmbunătăți stilul de viață.

Aplicația Smart Calories ne arată exact câte calorii am ars în baza informațiilor date de greutate, vârstă, gen și puls dar și de cât de mult ne antrenăm.

Polar de asemenea oferă si Sport profiles, o baza de peste 100 de profile de sport din care poți alege pentru a-ți face programul de antrenamentul după care vei primi un feedback specific sportului ales.

De asemenea oferă și programe complexe de alergare pentru a îți putea atinge obiectivele de 5k, 10k sau maraton.

Polar M600 este compatibil cu senzorul Polar H7 pentru a înregistra cât mai precis pulsul și a îți calcula consumul de calorii dar și a elabora programe speciale pentru tine.

Acest ceas e o minune a tehnologiei cu un ecran de 240x240 pixeli, dotat cu gorilla glass, senzori de mișcare, accelerometru, gyroscop și motor de vibrare. Are de asemenea o memorie de interna de 4gb + 512 ram si un procesor Dual-Core de 1.2 GHz dar și o autonomie de 2 zile.