Gama de produse Merinito - Perfectă și în jungla urbană


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În ultima vreme, brandul nostru favorit, producător de echipamente din merinos, Merinito, captează din ce în ce mai multă atenție și asta nu poate decât să ne bucure.

Au apărut articole care prezintă versatilitatea materialului în trasee pe munte dar a rămas o latură a merinosului încă nedescoperită sau prea puțin exploatată și anume utilitatea lânii în viața de zi cu zi.

Pentru majoritatea dintre noi aventurile montane reprezintă escapade de weekend sau uneori concedii dar nu un stil de viață (așa cum ne-am dori de fapt, cea mai mare parte din noi). Și cu toate acestea garderoba e plină de echipamente pe care probabil reușim să le purtăm prea rar.

Din fericire Merinito are un avantaj major. POATE FI PURTAT ORIUNDE! (chiar și în jungla urbană).

Cum să port lână la birou?

Dacă te întrebi cum poți să mergi la birou purtând haine din Merinos, e foarte simplu.

Pentru cei ce nu au un dress code ce trebuie urmat, tricourile sunt perfecte acestea asigurând temperatura perfectă sub aerul acela condiționat care de multe ori ne dă frisoane.

Iar pentru cei ce trebuie să se îmbrace smart-casual, avem varianta de polo-uri cu aceleași proprietăți ale lânii merinos!

Și pentru cei ce trebuie să meargă doar la costum, trebuie să vă spunem neapărat despre lenjeria de corp Merinito. Probabil primul gând care îți vine în cap e că nu ai vrea să porți lână ca lenjerie de corp dar ai încredere în noi când îți spunem că aceasta e foarte moale, relaxantă și ține chiar răcoare pe timp de vară iar iarna ține de cald. Odată îmbrăcat, merinosul este ca un al doilea strat de piele care răspunde exact la cerințele corpului tău.

Merinos pe bicicletă?

Drumul spre job e mereu mai plăcut dacă îl facem pe bicicletă pentru a ne pune sângele în mișcare înainte de a ne petrece acele 8 ore pe scaun. Dar una din marile probleme cu care se confruntă navetiștii bicicliști e transpirația excesivă de pe drum ca în final să ajungă la birou lac de sudoare și cel mai probabil cu imposibilitatea de a face un duș.

Ca de obicei, merinosul vine în salvarea noastră. Datorită proprietăților sale, acesta se va usca super repede (cam în timpul pe care îl petreci din parcare până la etajul tău) și fiindcă are și proprietăți antibacteriene, mirosurile neplăcute vor sta departe de tricou și după mai multe zile de purtare.

Testimoniale

Pentru că nu aș vrea să credeți că
IMG_7718sunt doar eu un entuziast al merinosului, i-am
întrebat și pe colegii mei de la Summermag.ro ce părere au despre produsele
Merinito. Eu o sa termin cu telefonul asta si ma duc la sala de escalada (desigur tot in Merinito fiindca in perioada asta pana si acolo e prea cald)

Adrian:

image2

Produsele Merinito sunt foarte confortabile, indiferent de activitate pe care o desfășori. Le-am purtat atât la birou datorita design-ului casual, dar si in timpul activităților zilnice, cumpărături, plimbări in parc, etc. daca vrei sa treci
neobservat poți alege culorile neutre, iar dacă vrei ca lumea să întoarcă capul
după tine poți alege culorile mai putin convenționale.

Anca:

IMG_7725

Eu sunt un mare fan al deplasărilor urbane cu bicicleta, iar asta înseamnă că vin la muncă pe 2 roți. Principala "problemă" a mersului cu bicicletă prin oras ar putea fi faptul că transpiri (rău), mai ales vara pe canicula, riscând ca la destinație să ajungi ud leorcă și să mirosi nu tocmai plăcut. Merinito rezolva cu brio această mică problemă întrucât tricoul se usucă foarte repede și nu miroase absolut deloc. Tricourile Merinito sunt absolut minunate - sunt arătoase, se simt bine pe piele, se usucă repede, chiar NU rețin miros - și trebuie să le încerci dacă ești un atlet urban :)

Luna lui cuptor este aici și lâna Merinito a venit pentru salvarea voastră fiindcă orice modalitate de reglare a temperaturii și păstrare a confortului este vitală chiar și în jungla urbană.

Aici poți vedea întreaga gamă de produse Merinito